KOKEMUKSET

Moikka! Kiva, että löysit tiesi sivuilleni.

Mulle valokuvauksessa tärkeintä on ehdottomasti fiilisten taltiointi. Nautin siitä todella paljon! Siksi koenkin olevani todella etuoikeutettu saadessani kuvata työkseni niinkin ihania tapahtumia kuin häitä. Häät on täynnä tunnetta: rakkautta, ylpeyttä, huolenpitoa, itkua, naurua ja tanssia. Isoja rutistuksia, suukkoja, flirttailevia katseita ja ryhmähaleja.

Olen häissä aina mukana täysillä. Olen paikalla vain ja ainoastaan hääparia varten. Aamusta iltaan, jos niin halutaan! Välillä hommat ovat vaihtuneet morsiamen pyynnöstä kuvaamisesta mekon nyörittämiseen tai ampiaisen piikin poistamiseen ihosta. Kaikkea voi sattua, ja sen takia onkin tärkeää pystyä mukautumaan uusiin tilanteisiin. Se, että olen mukana täysillä, tarkoittaa myös sitä, että minut kyllä varmasti näkee hääpäivänä itkemässä ja nauramassa – töiden loputtua ehkä jopa tanssimassa.

Mutta kaikista tärkeintähän on asiakkaan kokemus kuvista:


Kiitos Oona- kuvat ovat ihania ja ollaan todella tyytyväisiä! Olet ihan HUIPPU <3, KIITOS!!!

-M&H


Moi Oona, olen täysin sanaton. Tuollaista kuvauslahjaa ja näkemyksellisyyttä on todella harvalla. Sä olet ihan timantti. En kestä. Välitin kuvat heti koko perheelle näytille, ja mulle tulvii smanlaisia viestejä heiltä – oot uskomaton kuvaaja. Niin upeat kuvat, etten osannut A:n kanssa edes toivoa tällaisia! Todella todella todella koskettavia kuvia. Kiitos, että olit osa meidän juhlapäivää! <3 Jos joku päivä tulee ristiäiset, tiedetään kyllä, kehen ottaa yhteyttä. Kiitos, olet ihana!!!! <3 <3 <3 

-M&A


Ooonaaaa!!!!!!! <3 Emmä kestä!!!! Sä oot vaan niin yli-I HA NA!! Kiitos!!! Hain paketin nyt illalla ja just katottiin kuvat. Sä oot ihan mieletön, ihanasti näät asioita ja oot ottanu ihan huippis tilannekuvia! Ollaan liikututtu ja ollaan hirnuttu meiän ilmeitä yms, niin mahtavaa nähdä se päivä uudelleen!! Mä rrrrakastan sua!!!!! KIITOS <3

-T&L


Kiitos ihanista kuvista ja kauniista sanoista. Oli just sellaisia kuvia ja hauskoja hetkiä ku toivottiin! Tanssikuvat oli ihan mahtavia!!

-R&M


Voi Oona! <3 Aivan mahtavia kuvia! Ihania! Ollaan supertyytyväisiä!!! :) <3 Kiitos paljon! Loistavia tilannekuvia (välillä munkin järkyttävine irvistyksineen :D ), ja todella tunnelma välittyi oikein hyvin! Se on tosi tärkeää. Arvostamme kovasti. :) <3 Kiitos vielä kerran!!!

H&J


Awww!!! Voi kiitos Oona <3 kuvasi ovat ihania! Kiitos tuhannesti sulle! Tosi upeita kuvia ja on sulla tosi hyvää silmää. Ihanaa että olit mukana!

-J&P


Valtavan iso kiitos vielä juhlista! <3 Olit jotenkin niin luonteva osa juhlaväkeä ja ihanalla asenteella homissa :) Olemme valtavan iloisia siitä, että saimme sinut meidän päivää ikuistamaan :) Ihania kuvia!

-I&A


Kiitos Oona, aivan loistavia kuvia!! <3 Kiitos niin paljon! Oli tosi kiva tutustua suhun.

-S&T


Ollaan super tyytyväisiä. Kyllä itketti ja nauratti kuvia katsoessa ;D Mielettömän tunteikkaita kuvia, tunnelmaltaan just ihania! Tuhannet kiitokset sulle!

-E&S


Olemme tosi vaikuttuneita! Suuret kiitokset, kuvat olivat upeita ja vangitsivat päivän tunnelmaa täydellisesti. Oli ihana käydä niitä läpi ja fiilistellä :) Yritettiin just valita niiden joukosta kaikista parhaita kuvia ja se tuntui olevan melkein mahdoton tehtävä, kun kaikki oli niin hirveen kivoja :D ”

-M&V


Suuret kiitokset Oona! Olet tehnyt hienoa työtä, näitä on ilo katsella ja voi uudelleen aistia juhlan. Näistä jää kaunis muisto. Olemme todella tyytyväisiä! Toivomme sinulle menestystä tulevaisuuteen!

-M perheineen, rippijuhlien kuvaus


Saatiin Oonalta hyviä ja yksityiskohtaisia vinkkejä, kuinka kuviin tulisi asettua. Kuvissa otettiin hienosti huomioon auringonlaskun ja maiseman parhaat puolet. Myös useampi upea maisemapaikka oli mietitty etukäteen meidän toiveiden mukaan. Vahva suositus!

-J&T, raskausajan kuvaus + vuoden jälkeen 1v -kuvaus


Oona oli tosi taitava kuvaaja ja hänen kanssaan vakava ja ujokin henkilö helposti heittäytyy mukaan kuvauksiin. Minulta ei luonnistu kovin hyvin kuvassa oleminen, mutta Oonan kuvattavana oli erittäin hauskaa ja kuvista tulikin mitä mahtavampia! Oona toimii nopeasti ja lähettikin jo heti kuvauksista seuraavana päivänä kuvat minulle. Yhteydenpito Oonan kanssa on moitteetonta, hän vastaa nopeasti viesteihin ja pyrkii aina ajattelemaan asiakkaan parasta! Editoidessaan hän ottaa toiveet huomioon. Voinkin lämpimästi suositella Oonaa kaikille ketkä haluavat unohtumattoman kuvauselämyksen!

-K, yo-kuvaus


Kuvasit tosi ammattitaitoisesti ja sulla oli heti paljon ideoita! Kuvasaldo olikin monipuolisempi mitä olin odottanut ja sait kaikki taustat näyttämään kuvissa kauniilta. Oli todella hyvä ja rento fiilis koko kuvauksen ajan :)

-O, yo-kuvaus

%d bloggaajaa tykkää tästä: